Salvament Marítim

Busquen al mar un home desaparegut des de dissabte al Delta de l'Ebre

El fill va trobar el vehicle sense la barca a Deltebre i es creu que va sortir a pescar

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La Guàrdia Civil, Salvament Marítim, la Creu Roja i els Mossos d'Esquadrabusquen des de dissabte un veí de Vilafranca del Penedès, de nacionalitat romanesa i de 50 anys, que està desaparegut. El fill va trobar el cotxe i el remolc a Deltebre (Baix Ebre) però no hi era la barca i es creu que va sortir a pescar.

En la recerca, dirigida per la Guàrdia Civil, hi participen també cinc patrulles dels Mossos, que han rastrejat tot el litoral deltaic per terra i també la primera línia de mar, amb l'ajuda de l'embarcació LSVenus de Creu Roja. Segueix sobrevolant la zona l'avió SASEMAR 101 de Salvament Marítim i també hi ha participat l'helicòpter dels Bombers de la Generalitat que ja s'ha retirat.

De moment la recerca no ha donat cap resultat. Les tasques se suspendran quan es faci fosc i es reprendran aquest dimecres al matí.

També et pot interessar