Troben l'home desaparegut en aparèixer una embarcació sense tripulants a la costa d'Altafulla

S'ha mobilitzat fins al lloc la LS Calipso a la seva recerca

Una embarcació d'esbarjo ha arribat a la platja d'Altafulla, sense ningú a bord, amb elements de pesca a coberta i el motor apagat. L'arribada de la barca motora ha sorprès els banyistes que estaven a la sorra de la platja del Baix Gaià.

Els socorristes, de pressa, han donat l'alerta a la policia municipal i les autoritats marítimes. Segons informa TV3, l'embarcació, d'uns sis metres d'eslora, havia sortit del port de Torredembarra i, pels documents que s'han trobat a bord, hi havia almenys una persona. 

Per aquest motiu s'ha activat Salvament Marítim i un dels seus vaixells està davant la costa de Torredembarra buscant el o els tripulants. A la seva recerca també hi ha l'helicòpter de Salvament Marítim i embarcacions de la Creu Roja, la Guàrdia Civil, la Policia Local de Torredembarra i el personal del port del municipi.

 

«Símptomes d'hipotèrmia»

Finalment, cap a les 21.15 hores d'aquest dissabte, 25 de juliol, l'alcalde d'Altafulla, el republicà Jordi Molinera, feia públic que els serveis de rescat havien localitzat a la persona desapareguda. Molinera ha explicat, en un escrit a les xarxes socials, que «han localitzat amb vida l'home desaparegut. Presentava símptomes d'hipotèrmia i l'han traslladat a un centre mèdic de Tarragona». 

La persona desapareguda és un home de 70 anys i veí de segona residència d'Altafulla. Una embarcació particular l'ha trobat a una milla de la costa de Roda de Berà, després de passar vuit hores resistint i surant a l'aigua.

"Delinqüència al Vendrell: Enxampen l'atracador violent d'un supermercat" "Atenció: Dues persones ferides en un incendi a la Selva del Camp"