Un cotxe a la carretera T-340 caçat per un radar duplicant la velocitat permesa

Cacen un conductor a 191 km/h a la T-340 a Deltebre en un tram de 90 km/h

Al conductor li van obrir diligències penals per un delicte contra la seguretat viària

Els Mossos d'Esquadra van caçar aquest dimecres un jove de 21 anys, nacionalitat espanyola i veí de Camarles, superant la velocitat permesa en una carretera i denunciar-lo com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

Als volts d'un quart de dues de la tarda, un radar de trànsit va detectar un vehicle d'alta gamma que circulava a 191 quilòmetres per hora en un tram de via limitat a 90 km/h. Els fets succeïen a la carretera T-340 al tram del punt quilomètric 3.

Els Mossos d'Esquadra, tot i caçar-lo superant la velocitat permesa, no van aturar el vehicle en el moment de la infracció. Per aquest motiu van realitzar diverses gestions amb la Policia Local de Camarles i, finalment amb la seva ajuda, van aconseguir identificar el conductor a qui van obrir diligències penals per un delicte contra la seguretat viària.

Per aquest tipus de delictes comesos a la carretera, les penes van des de tres a sis mesos de presó o d'una sanció de sis a dotze mesos de treballs en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies. En tots els casos, però, se'ls priva del dret de conduir vehicles a motor per temps superior a un any i fins a quatre.


Comentaris