El cadàver trobat a Tortosa pertany a l'home desaparegut al riu el passat 21 de desembre

Així ho han confirmat els Mossos d'Esquadra | Ara s'investiga si l'home va caure accidentalment a l'Ebre o, per contra, si es tracta d'un suïcidi
El monument franquista de Tortosa, amb el Pont de l'Estat al fons | ACN

Confirmat. El cadàver trobat avui dijous, 2 de gener, a les aigües del riu Ebre, a Tortosa, és l’home que va caure —o s’hauria llençat— des del Pont de l’Estat el passat 21 de desembre, tal com han explicat els Mossos d'Esquadra. Farà dues setmanes, va ser vist per diversos testimonis caient a l’Ebre des del pont situat a tocar del monument franquista i la catedral de Tortosa.

Ara, la policia catalana investiga els fets per tal determinar si es tracta d'un accident o, per contra, si hauria estat un suïcidi.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Ampli dispositiu de recerca, sense èxit

Cal recordar que, el passat 21 de desembre, un ampli desplegament va buscar el cos de l'home a l'aigua i a la llera del riu Ebre, a Tortosa i al tram entre Deltebre i Amposta. Submarinistes dels Bombers, l'helicòpter de Salvament Marítim, la Creu Roja i una embarcació del Club Nàutic, entre d'altres efectius i cossos de seguretat, van pentinar la zona, sense èxit.

També et pot interessar

"🚑 URGENT: Almenys 3 persones intoxicades per monòxid de carboni al Morell" "🔴BONES NOTÍCIES sobre Mario Cabello, el tarragoní desaparegut de feia 2 mesos"