Imatge d'arxiu del monument franquista de l'Ebre, a Tortosa

El cadàver trobat a Tortosa pertany a l'home desaparegut al riu el passat 21 de desembre

Així ho han confirmat els Mossos d'Esquadra | Ara s'investiga si l'home va caure accidentalment a l'Ebre o, per contra, si es tracta d'un suïcidi

Confirmat. El cadàver trobat avui dijous, 2 de gener, a les aigües del riu Ebre, a Tortosa, és l’home que va caure —o s’hauria llençat— des del Pont de l’Estat el passat 21 de desembre, tal com han explicat els Mossos d'Esquadra. Farà dues setmanes, va ser vist per diversos testimonis caient a l’Ebre des del pont situat a tocar del monument franquista i la catedral de Tortosa.

Ara, la policia catalana investiga els fets per tal determinar si es tracta d'un accident o, per contra, si hauria estat un suïcidi.

Ampli dispositiu de recerca, sense èxit

Cal recordar que, el passat 21 de desembre, un ampli desplegament va buscar el cos de l'home a l'aigua i a la llera del riu Ebre, a Tortosa i al tram entre Deltebre i Amposta. Submarinistes dels Bombers, l'helicòpter de Salvament Marítim, la Creu Roja i una embarcació del Club Nàutic, entre d'altres efectius i cossos de seguretat, van pentinar la zona, sense èxit.

També et pot interessar