Calafell posa nou denúncies per fer 'botellón' al carrer la nit de Sant Joan

L'Ajuntament destaca que no es van produir aglomeracions a les platges
La policia de Calafell ha fet diversos controls durant la nit de Sant Joan. | Ajuntament de Calafell
 

L'Ajuntament de Calafell ha fet una valoració positiva de la passada revetlla de Sant Joan al municipi, durant la qual s'havia permès l'accés a alguns trams de la platja. Segons el consistori, durant tota la nit no es van produir aglomeracions en cap punt, i la quantitat de gent que hi havia al carrer era menor que en altres anys. De fet, des de l'Ajuntament afirmen que no hi va haver incidències remarcables.

Denúncies per 'botellons'

En aquest context, la policia local va dedicar bona part de la nit a controlar que no es fessin 'botellons' a la via pública. En total es van posar nou denúncies per consumir begudes alcohòliques a la via pública, intervenint una quinzena d'ampolles. Totes les denúncies van tenir lloc al Passeig Marítim, a prop del carrer Monturiol. Una altra denúncia va ser per la música forta, mentre que els diferents controls d'alcoholèmia que es van fer durant la nit van donar tots negatiu.  

Encara que durant la revetlla no es va produir cap incendi, a la tarda d'aquest dimecres 24 de juny sí que s'ha hagut de controlar un foc de vegetació que s'havia declarat al carrer de Cosme Mainé. El foc no ha provocat afectacions greus, però el fum ha entrat en un habitatge pròxim. Hi han treballat els Bombers de la Generalitat i la policia local.

Tres detinguts a l'Arboç

Per altra banda, la policia local de l'Arboç va sancionar fa uns dies tres veïns del municipi que causaven molèsties i sorolls als veïns a altes hores de la matinada. Els fets van tenir lloc el passat 11 de juny, tot i que l'Ajuntament no els ha donat a conèixer fins ara. Les queixes dels veïns es van produir a l'avinguda de l'Institut, ja que els tres joves feien soroll amb els respectius cotxes. La policia els ha denunciat per incomplir l'ordenança de convivència i civisme.

"Aquesta nit: Baralla multitudinària, coductors beguts i moltes queixes a Torredembarra" "Atenció: Batalla campal amb ganivets i ferits a TGN"