Captura del vídeo que es va penjar a Tik Tok.

L'enganxen conduint a 250 km/hora per un vídeo que puja a les xarxes socials

El jove va penjar el vídeo a la xarxa social Tik Tok

La Guàrdia Civil de Tarragona ha investigat un jove de 25 anys, veí de Calafell, per un suposat delicte contra la seguretat viària en circular superant de manera àmplia els límits de velocitat per l'autopista C-32. El jove va ser descobert perquè ell mateix va gravar un vídeo del moment i el va pujar a una xarxa social, concretament a Tik Tok.

Es grava conduint a 250 km/hora

A finals del passat mes de novembre, l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil va tenir coneixement de l'existència d'un vídeo penjat a la xarxa social Tik Tok on es podia veure un cotxe que circulava a 250 km/hora en una via on hi havia un cartell amb la paraula 'Tarragona'. Les investigacions fetes van permetre descobrir que el vídeo era autèntic i que s'havia gravat entre els quilòmetres 28 i 29 de la C-32 en direcció a Tarragona.

El vehicle circulava a una velocitat que doblava la permesa a la via i, un cop identificat l'autor, va ser citat als jutjats per prendre-l'hi declaració. El jove està acusat d'un possible delicte contra la seguretat viària i ha quedat a disposició del jutjat de guàrdia de Vilanova i la Geltrú.