ÚLTIMES DADES

Preocupant augment de casos de coronavirus a les comarques de Tarragona: 63 positius nous

Restablerta la circulació de l'R15 a Móra la Nova un cop reparada la catenària malmesa per un camió

La incidència ha afectat quatre trens i s'ha habilitat un servei alternatiu per carretera
Imatge d'arxiu de l'estació de Móra la Nova | Wikipedia

ACTUALIZACIÓ 18/11/19 18.26 h

La circulació de la línia de Rodalies de Renfe R15 s'ha restablert en el tram entre Pradell i Móra la Nova cap a tres quarts de sis de la tarda d'aquest dilluns, un cop s'ha reparat la catenària malmesa per un camió a Móra cap a dos quarts de dotze del migdia. Ha estat, doncs, més de sis hores interrompuda entre aquestes dues estacions, durant les quals han resultat afectats quatre trens, segons informa Renfe. Per als viatgers d'aquests quatre combois s'ha habilitat un servei alternatiu per carretera entre Reus i Ascó.

NOTÍCIA 18/11/19 12.16 h

Circulació de trens interrompuda a Móra la Nova, a la Ribera d’Ebre. Un camió de brossa s’ha endut la catenària en un pas a nivell del municipi. El vehicle, que superaria l'altura màxima permesa, hauria xocat superiorment amb el teixit elèctric de la via, arrossegant part de l'estructura ferroviària.

Segons ha explicat Renfe a TarragonaDigital, el tall en la instal·lació elèctrica afecta ara diversos combois. Una quarantena de passatgers del tren de l’R15 Estació de França - Riba-roja, de les 8:43, amb destí final Madrid, han estat evacuats a peu fins a l’estació, a uns tres-cents metres d’on ha patit l’aturada. Per la seva part, la formació Riba-roja - Estació de França de les 11.48 hores, de la mateixa R15, es troba aturat en origen.

Transport alternatiu per carretera

Cap a quarts d'una, Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera entre Ascó i Móra la Nova. Protecció Civil ha activat també la prealerta FERROCAT.

"❗👮 ALERTA: Nou robatori a la Part Baixa de Tarragona" "👮🔥Detingut per calar foc a un contenidor a Reus"