Imatge d'arxiu d'un helicòpter del SEM

El camioner mort en un accident de trànsit a l'A-2 és veí de Tarragona

L'accident va succeir el migdia del divendres 3 de juliol

Tràgiques notícies arriben a Tarragona per un accident mortal d'aquest divendres al matí a l'A-2 a Castellbisbal. El Servei Català de Trànsit ha informat que el camioner mort en una col·lisió al Vallès Occidental és O.B.O., de 41 anys i veí de Tarragona.

Xoc contra la mitjana i bolcada

El servei d'emergències va rebre l'avís quan passaven pocs minuts de tres quarts d'una del migdia del divendres. L'alerta era per un accident al punt quilomètric 588 de l'autovia A-2, al seu pas pel terme municipal de Castellbisbal. Els Mossos d'Esquadra estan investigant la causa de l'accident, després que un camió col·lidís contra la mitjana i acabés bolcant.

Arran de la incidència, s'activaven sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

En conseqüència del xoc i la consegüent bolcada del vehicle pesant, el conductor, veí de Tarragona, va morir en el sinistre a l'autovia catalana.

Afectacions a l'A-2

A causa de l'accident, la circulació viària a l'A-2 es va veure afectada a Castellbisbal. En aquest sentit, hi havia restriccions de trànsit en els dos sentits de la marxa.  En direcció Lleida s’han registrat fins a 12 km de retencions i en direcció Barcelona, fins a 4,5 km.

Als volts de dos quarts de vuit de la tarda, s’han pogut reobrir en els dos sentits de la marxa els carrils afectats per la incidència. A més, també s’hi han registrat aturades a trams de l’entorn de la zona de l’accident, a vies com l’N-IIa, l’AP-7, la C-55 o la BV-1201.

Atenció a les víctimes de Trànsit

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.