'Carretera i mànega': detinguts dos lladres de combustible a l'AP-7, a Tarragona

Als homes, tots dos camioners, se’ls van intervenir tretze bidons amb 325 litres de gasoil
Imatge dels bidons de combustible comissats pels Mossos | Mossos d'Esquadra

Agents de trànsit dels Mossos d’Esquadra van detenir dimarts, 3 de març, dos homes de 28 i 31 anys, de nacionalitat sèrbia i sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte d’apropiació indeguda.

Segons fonts de la policia catalana, els fets van tenir lloc al voltant de la una de la matinada, en un control de transports a l’autopista AP-7, al terme municipal de Tarragona. Allà, una patrulla va aturar un camió, amb matrícula de Bulgària, i que efectuava un trajecte entre França i Sevilla. Posteriorment, i durant la inspecció de la cabina, ocupada pels dos detinguts, es van trobar diferents aparells i targetes de pagament electrònic de peatges i combustible que no corresponien a l’empresa de transport ni als conductors.

Diversos objectes per extreure combustible

Els sospitosos, davant d’aquestes troballes, van donar explicacions incongruents i contradictòries, per la qual cosa els mossos van escorcollar el semiremolc que arrossegava el camió, a l’interior del qual hi van trobar fins a tretze bidons de 25 litres cadascun plens de gasoil, un total de 325 litres. Juntament amb aquests recipients, hi van trobar un llevataps, manipulat per perforar panys de vehicles, i una llarga mànega i un aparell de bombeig per extreure combustible de l’interior dels dipòsits.

Els dos transportistes, expliquen els Mossos d’Esquadra, no van poder justificar la procedència dels objectes, i van ser detinguts i el camió immobilitzat. Van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar dimecres, 4 de març, a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

També et pot interessar

"🔴 La greu infracció d'un pare amb la filla menor que ha acabat de la pitjor manera a Reus" "🔴 ÚLTIMA HORA: Accident a la T-11"