Un vehicle de la Policia Local de Cambrils en un control

Cap de setmana mogut a Cambrils: agressions, drogues i alcohol

La Policia Local ha detingut un home per maltractament en àmbit de la llar | S'han denunciat 10 conductors en controls policials

L'últim cap de setmana de maig ha estat mogut per la Policia Local de Cambrils. Entre el 29 i 30 de maig , els agents cambrilencs han hagut d'actuar per un delicte  de maltractament  en àmbit de la llar i, en diversos controls nocturns, s'han denunciat fins a 10 conductors per alcoholèmia, drogues o conduir sense permís. 

Lesions sagnants a la cara

A primera hora del matí del dissabte, a les 8.40 hores en concret, la Policia Local de Cambrils ha rebut l'avís d'una possible agressió  a la zona de Nou Cambrils. Els agents van localitzar una dona jove, d'uns 20 anys, amb lesions sagnants a la cara.

Arran d'aquests fets, es va iniciar la recerca de la seva parella  i, a les 9.10 hores, la localitzen. En aquest sentit, l'home, de 28 anys, queda detingut  per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar, se li instrueixen diligències  i passa a disposició judicial

Controls nocturns per Cambrils

En la mateixa línia de successos a Cambrils, al llarg del cap de setmana, la Policia Local de Cambrils va muntar diversos controls nocturns. En concret, els va fer a la zona del centre urbà de la localitat i als barris  de Vilafortuny i el Molí de la Torre. 

Durant el dissabte i diumenge, s'han denunciat un total de 10 persones per diversos delictes de seguretat viària. Set conductors i conductores van donar positiu en el control d'alcoholèmia, una persona va donar positiu en drogues  (cocaïna i THC); i dues més circulaven sense permís.