Alarma a Torredembarra pel confinament al CAP per un suposat cas de coronavirus

Diumenge a la tarda un missatge va començar a córrer entre la població i va alarmar-la

Diumenge a la tarda va saltar l'alarma al CAP Torredembarra arran de l'activació del protocol rutinari per un possible cas de coronavirus. Ràpidament, un missatge es va fer viral i va alarmar la població, tot i que el procediment era l'habitual en qualsevol possible cas de coronavirus i que es duu a terme amb força freqüència en els darrers dies als hospitals del Camp de Tarragona. 

 

La realitat dels fets és que la mort d'una dona d'avançada edat, per altres causes, hauria fet activar el protocol per comprovar si tenia coronavirus. Després d'unes hores d'incertesa, els serveis territorials de Salut van donar a conèixer el resultat de les proves: negatiu. Tot i que no hi havia indicis que la dona hagués pogut contagiar-se i morir pel COVID-19, es va decidir fer les pertinents proves per assegurar-se'n.

 

Tensió a Torredembarra per possible coronavirus

Tanmateix, el missatge s'estenia de la mateixa manera que ho fa la por pel coronavirus. Tot i que des del Departament de Salut s'ha endurit la política de comunicació i cada cop es donen menys detalls sobre la procedència dels casos, en aquesta ocasió l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha confirmat en una entrevista a Ona la Torre aquest dilluns al matí que les proves havien resultat negatives i per tant no calia alarmar-se.

 

En tot l'Estat espanyol, fins al moment hi ha hagut 17 morts per coronavirus i més de 600 casos, dels quals un mort a Catalunya i 78 infectats, cinc dels quals en estat greu.

Més notícies de la categoria Successos