El 'Bon Nadal' de la Pineda cau a causa de les fortes ventades

El cartell estava situat a peus de la gran escultura del Mariscal
Cartell de 'Bon Nadal' al passeig de Pau Casals de la Pineda | Jordi Sanvisens

Les fortes ventades d'aquest dissabte han deixat més destrosses al Camp de Tarragona. A la Costa Daurada, concretament a la Pineda han quedat malmeses les lletres del cartell de 'Bon Nadal' que hi ha situades a la gran escultura de Mariscal, al passeig de Pau Casals.

Cau el 'Bon Nadal' de la Pineda

Les ratxes de vent han fet caure un parell de lletres del cartell que desitja 'Bon Nadal' de la Pineda, concretament, han caigut les dues 'N'. Els fets van succeir durant les ventades del dissabte al passeig de Pau Casals, al costat de la platja de la Pineda.

Així mateix, aquest diumenge, segons ha pogut saber TarragonaDigital, les lletres no s'han tornat a posar a lloc, ja que no suposaven cap perill per als vianants al quedar enmig d'una zona amb gespa.

Aquest incident se suma a les destrosses que hi ha hagut a Reus amb la caiguda de llums de Nadal i la porta del refugi de la Patacada, i les ratxes de vent de més de 100 quilòmetres per hora que s'han viscut a les comarques de Tarragona.

El cartell està situat a peus de l'escultura de Mariscal | Jordi Sanvisens

"⚠ ATENCIÓ: 2 hores de retard a l'R15 de Rodalies per una avaria" "🔴 Li pega amb un got de vidre a la cara durant una discussió en una discoteca"