Cau part d'una fa莽ana d'un edifici al carrer Joan Baptista Plana de Tarragona

Els Bombers han treballat amb una dotaci贸 i l'autoescala
Els Bombers de la Generalitat durant l'actuaci贸 al carrer Joan Baptista Plana de Tarragona | Antonio Ramos

Gran ensurt aquesta tarda de dissabte al carrer Joan Baptista Plana de Tarragona. Els Bombers de la Generalitat s'han hagut de despla莽ar fins aquest punt de la ciutat per realitzar tasques de sanejament de la fa莽ana, despr茅s d'un petit despreniment en un balc贸 del vuit猫 pis de l'edifici.

Cau part d'un balc贸

El servei d'emerg猫ncies ha rebut l'av铆s a un quart de cinc de la tarda d'aquest dissabte, 7 de desembre. El motiu de l'alerta ha estat el despreniment d'una part del balc贸 de l'煤ltim pis. Afortunadament, el tros de fa莽ana que ha caigut, no ho ha fet al carrer, sin贸 que al balc贸 del pis de sota. Aix铆 mateix, no hi ha hagut persones ferides.

Fins al lloc de l'incident, hi han anat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, una d'elles, l'autoescala per treballar en el sanejament del balc贸 i de la fa莽ana de l'edifici afectat. A m茅s, hi han anat patrulles de la Gu脿rdia Urbana de Tarragona. 

Els Bombers i la Gu脿rdia Urbana han anat fins al lloc de l'incident | Antonio Ramos

Falsa alarma al carrer Ernest Lluch

Quan faltaven cinc minuts per a les quatre de la tarda, els Bombers de la Generalitat han rebut una alerta per un incendi al carrer Ernest Lluch de Tarragona. Segons han explicat a TarragonaDigital, s'ha avisat per fum en un edifici en aquest carrer i s'han despla莽at quatre dotacions dels Bombers. Finalment, es tractava d'una falsa alarma i no han hagut d'actuar. 

"馃殧 Identifiquen un grup de joves que llen莽ava pedres contra vehicles a Calafell" "馃敟Detenen a TGN un pir貌man que incendiava contenidors als barris"