Marc Francesch a l'Aerclub de Reus amb una avioneta

Un informe preliminar dona per morts els ocupants de l'avioneta de Reus desapareguda

Actualment només hi ha un avió militar realitzant la recerca de l'avioneta i els pilots

Amb el pas de les hores van sortint novetats sobre l'accident de l'avioneta de l'Aeroclub de Reus desapareguda. La Comisión de Investigación de Accidentes e Incidentes de Aviación Civil (CIACIAC) ha assenyalat en un informe preliminar com a morts els dos ocupants que viatjaven en la Piper amb matrícula EC-HCA.

D'altra banda, l'organisme depenent del Ministeri de Transports, tampoc descarta que puguin haver-hi canvis abans del tancament definitiu de l'informe, on s'inclouran les conclusions finals de la investigació que s'està realitzant. 

Un avió militar manté activa la recerca

Les últimes notícies que havien sortit relacionades amb l'incident eren relacionades amb la recerca de l'avioneta. Un avió del servei de rescat aeri militar sobrevolava la zona on havia desaparegut l'avioneta que realitzava el trajecte entre Eivissa i l'Aeroport de Reus. L'avio, que hauria caigut al mar, es busca en una zona marítima a unes 40 milles nàutiques de la costa del delta de l'Ebre.

L'avió militar disposa de mitjans tècnics específics per localitzar l'aeronau. En aquest sentit, els efectius de Salvament Marítim i la resta de mitjans que formaven l'operatiu s'han retirat de la recerca i, quan siguin requerits pel servei de rescat aeri militar, tornarien a intervenir.

L'avioneta de l'Aeroclub de Reus la comandaven i tripulaven dos pilots experimentats. Un d'ells és Marc Francesch, vicepresident de l'Associació de Càmpings de Tarragona i president de Junts per Catalunya a Torredembarra. L'altre és un agent dels Mossos d'Esquadra destinat a Cambrils.


Comentaris