Un agent dels Mossos d'Esquadra agafant l'escultura dels Jocs Olímpics recuperada a Barcelona

Circula drogat i sense permís de conduir i acaba detingut després de saltar-se un semàfor a Tarragona

L'incident va succeïr a la carretera N-340

El conductor d'una motocicleta que es va saltar un semàfor en vermell a l'N-340, a l'altura del barri de Torreforta, va fer saltar les alarmes a un vehicle dels Mossos d'Esquadra de trànsit. Als volts de la una del migdia, quan va succeir l'incident, els agents van ordenar que s'aturi i se li van sol·licitar els papers  de circulació. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'individu va explicar que no portava el permís de conduir i, en fer diverses comprovacions, es va veure com tenia retirat  el carnet de conduir per pèrdua de punts feia anys. Per aquest motiu, va ser detingut, segons informa el Diari Més.

Els Mossos d'Esquadra, a més d'aquesta infracció, també el va denunciar per saltar-se el semàfor i per donar positiu en cocaïna  al test de drogues que li van fer. El detingut, de 27 anys i veí de Tarragona, comptava amb una quinzena d'antecedents policials. 

A més d'aquestes denúncies dels Mossos d'Esquadra, el vehicle va queda immobilitzat.