El carrer Castellvell de Reus

Apunyalen un jove de 25 anys al mig del carrer Castellvell de Reus

El SEM l'ha traslladat fins a l'Hospital Sant Joan de Reu

Greu incident aquest migdia al carrer Castellvell de Reus. Una persona ha estat víctima d'un apunyalament, en conseqüència d'una baralla en aquest punt cèntric de la capital del Baix Camp, segons confirmen els Mossos d'Esquadra, que estan investigant aquest succés. La víctima ha estat evacuada fins a l'hospital Sant Joan de Reus pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Ferit en una baralla

El servei d'emergències rebien una trucada d'alerta als volts de la una d'aquest dimarts. El motiu era una baralla al carrer Castellvell, als voltants del número 2 del carrer reusenc, segons explica el Diari de Tarragona.

Al lloc dels fets hi havia una persona ferida per arma blanca. La víctima de l'apunyalament es tractaria d'un home als voltants dels 25 anys, que hauria pogut ser objecte d'un robatori amb violència i, en encarar-se amb els lladres, li han clavat un objecte punxant al costat.

Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra han estat activades i han anat fins al lloc de l'incident, així com el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que ha traslladat el ferit fins a l'hospital Sant Joan de Reus.


Comentaris
Josep
Por favor, nacionalidad de los asesinos. Dá la casualidad que siempre que son del pais que me imagino nunca se dice, pero si son de aquí siempre se dice. Y cuándo lo pillen, ¿por que "libertad con cargos"?, directo al hoyo.
Juanjo
Josep , destil·les xenofòbia i populisme...
Josep
El comentarista que me ha dado un negativo, ¿puede precisar por que no le interesa saber la nacionalidad del asesino?. Mi comentario no es inventado, solo hace falta fijarse en el detalle.
Josep
Sr. Juanjo, no soy racista, soy ordenado, me gusta tener las cosas ordenadas, cada cosa en su sitio y cada uno en su casa/pais. Cuándo esta gente se comporte ya hablaremos, tú delante de la gente no eres racista, queda "guay", pero en tu casa eres racista, ¿cuántos has tenido en tu casa a comer?.
Josep
Sr. Juanjo, si tienes/tuvieses una hija y saliese con un tipajo de estos no haría falta que te preguntara si eres racista, lo veriamos, no te quepa duda.
Anna
Lo curioso es que no te preocupe la nacionalidad de la victima.