Imatge d'arxiu un cotxe de la policia

Condemnat a 11 anys de presó per abusar sexualment de la seva filla menor d'edat durant tres anys

Els fets van començar l'any 2016, quan vivien a Tarragona | La mare, que ho sospitava, va col·locar una càmera a l'immoble i va denunciar el cas

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de València ha condemnat un home a 11 anys de presó per un delicte continuat d’abús sexual amb accés carnal i amb prevalença per sotmetre la seva filla menor d’edat a tocaments i d’altres pràctiques de caràcter sexual durant tres anys que van començar l’any 2016, quan vivien a Tarragona.

L’home, que no podrà apropar-se ni comunicar-se amb la víctima durant catorze anys, haurà d’indemnitzar-la amb 50.000 euros pels danys morals que va patir a conseqüència dels fets, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de València. Alhora, la sentència l’inhabilita per a l’exercici de la pàtria potestat de la menor i per a qualsevol professió i ofici, retribuït o no, que comporti contacte amb menors.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'inici dels abusos, el 2016, quan la víctima tenia 11 anys

Els abusos, precisament, van començar l’any 2016 quan la nena tenia 11 anys i la família vivia en una localitat de la demarcació de Tarragona. Segons el relat dels fets provats que fa la sentència, l’home aprofitava que la mare de la menor sortia a treballar per dur-la a una habitació i sotmetre-la, pràcticament cada dia, a diferents pràctiques sexuals, al mateix temps que li demanava que no expliqués res a la seva progenitora.

Quan la família es va mudar a València, l’ara condemnat va continuar abusant de la nena als diferents domicilis on van residir. Arran de les sospites, la mare va col·locar una càmera a l’habitatge que va registrar escenes de tocaments de caràcter sexual entre el condemnat i la víctima, per la qual cosa va denunciar els fets en una comissaria el 12 de maig de 2019.

La menor pateix ara un trastorn d’estrès posttraumàtic i ha experimentat una greu interferència en el seu desenvolupament a causa dels abusos que ha patit.