Un conductor atropella un nen i fuig del lloc a Reus

El nen es va fracturar el braç i esquinçar el turmell
El nen va ser atropellat mentre creuava un pas de vianants de la Riera de l'Escorial | google maps

Un nen d'onze anys va resultar ferit dissabte passat després de ser atropellat mentre anava amb bicicleta a la Riera de l'Escorial de Reus. El conductor, després de topar contra el nen, va fugir del lloc dels fets. 

Segona ha informat la Guàrdia Urbana de Reus, el nen, que anava amb bicicleta, estava creuant un pas de vianants, quan el cotxe va atropellar-lo i, seguidament, va marxar del lloc, deixant el nen ferit a la calçada. 

La Guàrdia Urbana es va desplaçar fins al lloc de l'atropellament i va prendre declaració a un testimoni que va veure l'escena, qui va donar els detalls de com era el cotxe que havia atropellat el menor, donant la matrícula i les dades del conductor, ja que resulta que coneixia qui era. 

Els agents de la policia reusenca van localitzar el cotxe, un Citroën, al carrer de President Terradelles. En fer les comprovacions corresponents, van detectar que li constava l'assegurança i la ITV caducades. A més, el conductor tenia el permís de conduir suspès per una decisió judicial. 

Pel que fa al menor, es va fracturar el colze dret i un esquinç al turmell dret, a més d'estar pendent de la valoració a les cervicals. Una ambulància del SEM es va desplaçar fins al lloc dels fets i va atendre el menor. 

"Rebenta la porta i entra a robar a una administració de loteria de TGN" "Aquesta matinada: Eviten una nova ocupació il·legal a la ciutat de Reus"