L'enxampen conduïnt begut i saltant-se el confinament a Reus

Fins a dia d'avui s'han aixecat gairebé 300 actes per trencar el confinament a la ciutat de Reus

Els incívics segueixen fent de les seves i un clar exemple s'ha viscut a Reus quan, la Guàrdia Urbana, va aturar un conductor que s'estava saltant el confinament. A més d'aquesta greu infracció, la sorpresa va arribar quan els agents van descobrir que l'home anava begut pel que se li va practicar la prova d'alcoholèmia en la qual va donar positiu amb 0,90 mg/l. Davant d'aquesta situació, la policia va procedir a imputar-li un delicte contra la seguretat del trànsit a més de la pertinent denúncia per trencar el confinament en estat d'alarma.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Aquest no ha estat l'únic succés del cap de setmana. Un veí que es trobava a casa seva complint amb les ordres de l'estat d'alarma va observar des de la finestra com una persona estava intentant robar un vehicle al barri Sant Josep Obrer. L'atzar va voler que en aquell moment a la zona hi hagués quatre agents del Seprona, els quals en ser avisats pel veí van poder detenir un fraganti el lladre, un home de 40 anys a qui a més també se'l va denunciar per trencar el confinament.

 

 

Gairebé 300 actes aixecades a Reus

Amb l'estat d'alarma decretat oficialment quinze dies més, la paciència i col·laboració de la ciutadania és clau. Tanmateix hi ha qui se segueix creient més llest que ningú i continua saltant-se el confinament. Segons ha informat la Guàrdia Urbana de Reus, fins al moment s'han aixecat 290 actes per aquest trencament de les ordres decretades, 38 més que les que van informar aquest diumenge 22 de març.

 

Entre les infraccions hi figura també una acta a un local per incompliment o un detingut per desobediència greu, entre altres.

Més notícies de la categoria Successos