La Guàrdia Urbana de Reus ha aixecat més de 70 actes aquest cap de setmana per incompliment de restriccions

Deu anys sense punts al carnet descoberts en un control pel toc de queda

Els fets van passar aquest dimecres al carrer de Mas Iglesias | S'han obert diligències penals al conductor

Deu anys de conduir sense punts al carnet han quedat al descobert arran d'un control policial rutinari per vigilar el toc de queda. Els fets han passat aquest dimecres quatre d'octubre al carrer de Mas Iglesias de Reus segons informa Diari de Tarragona i han confirmat a aquest mitjà des de la Guàrdia Urbana de Reus.

La policia local reusenca havia instal·lat un control en aquest carrer per vigilar el compliment del toc de queda. Poc després de les deu de la nit, els agents van aturar un cotxe per comprovar si complia alguna de les excepcions que permet ser al carrer a partir d'aquesta hora.

Després d'aturar el Seat Ibiza van demanar al seu conductor el carnet de conduir i, quan van comprovar-ne les dades, la patrulla va veure que el permís no tenia punts des de l'any 2010. El conductor no ha fet, en deu anys, el curs de reeducació viària que cal per recuperar els punts perduts.

Tampoc se l'havia aturat a cap mena de control des de llavors, motiu pel qual s'ha pogut passar una dècada conduint sense punts al carnet. La Guàrdia Urbana de Reus va immobilitzar el vehicle, que va acabar al dipòsit municipal. En paral·lel s'han obert diligències penals al conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Més d'un centenar d'actes aixecades per incomplir el toc de queda

Trobar un conductor que fa deu anys que no té punts al carnet és l'excepció d'uns controls que, fins al cap de setmana passat, havien servit, entre altres actuacions, per aixecar fins a 117 actes per incompliments del toc de queda. La Guàrdia Urbana de Reus informava, aquest dilluns passat, que durant el cap de setmana, el primer de confinament municipal, se n'havien aixecat 77.

D'aquestes, 70 corresponen a incompliments del toc de queda, i les altres set a violacions del confinament municipal decretat. Les 47 restants s'havien aixecat entre el diumenge 25 d'octubre, quan va entrar en vigor, i el dijous dia 29. A aquestes dades encara caldria sumar-hi les actuacions fetes pels Mossos d'Esquadra, que no han facilitat xifres al respecte.


Comentaris
Paqui L
A este señor no lo han pillado en 10 años porque no hay policía apatrullando por Reus, no los ves nunca y no sabemos ni si todavía esiten la policia en nuestra ciudad. Como las brujas que haberlas haylas pero no se ven.