GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La conversa viral de l'explosi贸 de Tarragona entre mare i fill

Una internauta va compartir la captura de pantalla del seu grup familiar de Whatsapp
La conversa familiar viral que ha compartit una internauta durant l'explosi贸 a Tarragona | Twitter (@elenagavalda)

 

L'explosi贸 d'ahir al complex industrial sud de la petroqu铆mica de Tarragona va comportar la reacci贸 en cadena de la poblaci贸 ve茂na a la Canonja. Una part, per presenciar directament l'espetec i la posterior columna de fum originada; i l'altra, condicionada per la reacci贸 a les xarxes socials, que es feien ress貌 de la trag猫dia que ha concl貌s 鈥攑er al moment鈥 amb la mort de tres persones. Ara b茅, aquesta mena d'esdeveniments, com tot en la vida, donen pas, sovint, a un seguit de bromes i 'memes' que ajuden a atenuar la gravetat de la incid猫ncia a escala social.

 

Una conversa viral

Poc despr茅s del rebombori 鈥攑rovocat tamb茅, cal dir-ho, per Protecci贸 Civil鈥, una noia tarragonina, l'Elena Gavald脿, va publicar una captura de pantalla d'una conversa que va mantenir en el seu grup de Whatsapp familiar. La seva mare, que admetia estar 芦cagada禄, es trobava a l'Eroski 鈥攅l Parc Central de Tarragona, col路loquialment. Immediatament i, evidentment, de broma (o no), el germ脿 de la internauta va respondre: 芦Mama, roba tot lo que puguis si hi ha caos. Talla m. Pantal贸 una 40 [sic]禄.

 

La idea del germ脿 de l'Elena, malgrat que pugui semblar forassenyada, no 茅s nova: durant la Revoluci贸 de l'Octubre del 1917, en caure el poder dels tsars russos, van n茅ixer les anomenades Bandes Blanques. Aquestes organitzacions 鈥'raids'鈥 populars aprofitaven el caos i saquejaven els municipis petits enduent-se diners i, fins i tot, animals de granja. Aquesta conducta s'ha vist reflectida en altres esferes de la societat actual, com, per exemple, en els fets del passat octubre arran la publicaci贸 de la sent猫ncia del proc茅s.

 

Tamb茅 et pot interessar...