Nit d'un cotxe i contenidors cremats al barri de Campclar

Els incidents han succeït al carrer Riu Llobregat, a la Rambla de Ponent i a la plaça Mossos d'Esquadra
Imatge d'un vehicle incendiat al carrer Riu Corb de Campclar aquesta passada setmana | TarragonaDigital

Nou episodi de contenidors i vehicles cremats al barri tarragoní de Campclar. Els diferents incidents han succeït en tres punts del barri, en pocs minuts de diferència. Primer han estat contenidors i, per acabar, s'ha incendiat un cotxe en un dels llocs on s'havia cremat un contenidor. El passat divendres, 7 de desembre, la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir un home per encendre diversos contenidors a Campclar i, entre els veïns del barri, existeix certa preocupació davant de l'onada de vehicles i contenidors en flames que hi ha.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Quatre incidents en menys d'una hora

Faltaven dos minuts per a les deu de la nit del dimecres, 11 de desembre, quan el servei d'emergències ha rebut el primer avís per un contenidor cremat al barri de Campclar. Els fets succeïen al carrer del Riu Llobregat i els Bombers de la Generalitat enviaven una dotació, la qual, possiblement, no es mogués de la zona fins a gairebé tocades les onze del dimecres.

Justament deu minuts després, a les 22.08 h, també cremava un contenidor a l'altura del número 4 de la Rambla de Ponent i, a les 22.18 h, n'hi havia un altre a la plaça dels Mossos d'Esquadra a Campclar. En aquest punt, s'acabaria la nit d'incendis al barri, quan s'ha alertat per un cotxe en flames, el qual, segons els Bombers, el seu propietari hauria apagat el foc.

A més d'aquests incidents a Campclar, també hi ha hagut un contenidor cremat al nucli urbà de Tarragona, concretament, al carrer Robert d'Aguiló.

Diversos incendis la darrera setmana a Campclar

El barri de Campclar està patint una sèrie inacabable d'incidents amb flames els darrers dies. Durant aquesta última setmana, s'han incendiat una ambulància i dos cotxes a la Rambla de Ponent, una motocicleta a l'interior d'un bloc de pisos al carrer Riu Llobregat i un vehicle al carrer Riu Corb. Tots aquests se sumen als últims incidents d'aquesta passada nit, així com als del divendres 7 de desembre, on es va acabar detenint una persona després d'incendiar cinc contenidors al barri de Campclar.

"❗ ALERTA: En estat greu un home atropellat al Vendrell" "🚨 URGENT: Aparatós accident amb ferits a la C-12"