GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un cotxe de la Guàrdia Municipal de Santa Coloma de Queralt s'encasta contra el Portal del Martí

La part davantera del vehicle ha quedat completament destrossada a causa de la col·lisió
L'accident ha estat al Portal del Martí | Cedida

 

El Portal del Martí de Santa Coloma de Queralt ha estat l'escenari d'un accident aquesta matinada de divendres a dissabte al municipi de la Conca de Barberà. Un vehicle de la Guàrdia Municipal ha quedat encastat enmig de l'arc i totes dues parts han quedat perjudicades a causa de la col·lisió. 

 

Col·lisió contra un element BCIN

Per motius que encara es desconeixen, un vehicle de la Guàrdia Municipal de Santa Coloma de Queralt ha quedat, aquesta matinada, encastat contra el Portal del Martí del municipi. Un element arquitectònic declarat Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN) per la Generalitat de Catalunya que és l'entrada d'una travessia estreta fent xamfrà amb el carrer de Sant Roc i la plaça del Portalet.

 

A causa de l'incident, la part davantera esquerra fins a meitat vehicle del mateix costat —més o menys entre la porta del conductor i la del darrere, com es pot veure en la imatge— ha quedat completament destrossada.

 

D'altra banda, però, l'element arquitectònic també ha quedat malmès a causa de l'impacte i de les maniobres que ha realitzat el vehicle per sortir del Portal on ha quedat encastat.

 

Ha quedat completament destrossat | Cedida

El Portal del Martí ha quedat malmès | Cedida