NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
L'accident ha estat al Portal del Martí

Un cotxe de la Guàrdia Municipal de Santa Coloma de Queralt s'encasta contra el Portal del Martí

La part davantera del vehicle ha quedat completament destrossada a causa de la col·lisió

El Portal del Martí de Santa Coloma de Queralt ha estat l'escenari d'un accident aquesta matinada de divendres a dissabte al municipi de la Conca de Barberà. Un vehicle de la Guàrdia Municipal ha quedat encastat enmig de l'arc i totes dues parts han quedat perjudicades a causa de la col·lisió. 

Col·lisió contra un element BCIN

Per motius que encara es desconeixen, un vehicle de la Guàrdia Municipal de Santa Coloma de Queralt ha quedat, aquesta matinada, encastat contra el Portal del Martí del municipi. Un element arquitectònic declarat Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN) per la Generalitat de Catalunya que és l'entrada d'una travessia estreta fent xamfrà amb el carrer de Sant Roc i la plaça del Portalet.

A causa de l'incident, la part davantera esquerra fins a meitat vehicle del mateix costat —més o menys entre la porta del conductor i la del darrere, com es pot veure en la imatge— ha quedat completament destrossada.

D'altra banda, però, l'element arquitectònic també ha quedat malmès a causa de l'impacte i de les maniobres que ha realitzat el vehicle per sortir del Portal on ha quedat encastat.

El vehicle de la Guàrdia Municipal de Santa Coloma de Queralt destrossat per un accident
Ha quedat completament destrossat | Cedida

Portal del Martí de Santa Coloma de Queralt després de l'incident amb el vehicle de la Guàrdia Municipal
El Portal del Martí ha quedat malmès | Cedida


Comentaris
Josep
Si me hubiese ocurrido a mí, lo primero que me harían es la prueba del alcohol y drogas, hoy día se hace siempre. Si no se ha hecho es que no todos somos iguales ante la ley, que ya lo sabemos.
Llibert
Qui vigila al vigilant?
PEr causes desconegudes??? té a la canalla del poble atemoritzats, només els empaiten, això es degut a que estaven empaitant a un xaval!!!

envia el comentari