Cremen diversos contenidors alhora al centre de Tarragona

Els fets s'han produ茂t poc abans de dos quarts de dues de la matinada
Un dels contenidors cremats aquesta passada matinada, en aquest cas al carrer de la Uni贸 de Tarragona. | 脌ngel Ullate

 

Matinada de feina per als Bombers de la Generalitat al centre de la ciutat de Tarragona. Quan faltava poca estona per a dos quarts de dues de la matinada d'aquest dissabte, 30 de novembre, el cos ha rebut diversos avisos procedents de la zona m茅s c猫ntrica de la ciutat, que responien a un mateix patr贸: s'havien declarat incendis a diversos contenidors de residus.

 

Al carrer de la Uni贸, la Rambla Nova i la Rambla Vella

En cosa de ben pocs minuts, doncs, han cremat un contenidor al carrer de la Uni贸, un segon a la Rambla Nova i un tercer a la Rambla Vella de Tarragona. Tot plegat, entre la una i dos quarts de dues de la matinada. Les actuacions dels Bombers, en cada cas, han pogut sufocar les flames sense m茅s conseq眉猫ncies

 

La Gu脿rdia Urbana tamb茅 ha intervingut en ajudar els Bombers a acabar amb els incendis i a redirigir el poc tr脿nist que, a aquella hora, s'ha trobat amb algunes de les vies principals tallades a causa de la pres猫ncia dels vehicles del cos de Bombers. Des de la policia tarragonina ja s'investiga qui hi ha darrera d'aquesta crema de contenidors a diversos punts del centre de la ciutat, tot i que molt propers entre ells.

 

A la Rambla Nova tamb茅 ha quedat calcinat un contenidor, aix铆 com a la Rambla Vella. | 脌ngel Ullate