ÚLTIMES DADES

Preocupant augment de casos de coronavirus a les comarques de Tarragona: 63 positius nous

Cremen diversos contenidors alhora al centre de Tarragona

Els fets s'han produït poc abans de dos quarts de dues de la matinada
Un dels contenidors cremats aquesta passada matinada, en aquest cas al carrer de la Unió de Tarragona. | Àngel Ullate

Matinada de feina per als Bombers de la Generalitat al centre de la ciutat de Tarragona. Quan faltava poca estona per a dos quarts de dues de la matinada d'aquest dissabte, 30 de novembre, el cos ha rebut diversos avisos procedents de la zona més cèntrica de la ciutat, que responien a un mateix patró: s'havien declarat incendis a diversos contenidors de residus.

Al carrer de la Unió, la Rambla Nova i la Rambla Vella

En cosa de ben pocs minuts, doncs, han cremat un contenidor al carrer de la Unió, un segon a la Rambla Nova i un tercer a la Rambla Vella de Tarragona. Tot plegat, entre la una i dos quarts de dues de la matinada. Les actuacions dels Bombers, en cada cas, han pogut sufocar les flames sense més conseqüències

La Guàrdia Urbana també ha intervingut en ajudar els Bombers a acabar amb els incendis i a redirigir el poc trànist que, a aquella hora, s'ha trobat amb algunes de les vies principals tallades a causa de la presència dels vehicles del cos de Bombers. Des de la policia tarragonina ja s'investiga qui hi ha darrera d'aquesta crema de contenidors a diversos punts del centre de la ciutat, tot i que molt propers entre ells.

A la Rambla Nova també ha quedat calcinat un contenidor, així com a la Rambla Vella. | Àngel Ullate

"🔴 Pànic a Europa: segon atac a punyalades al carrer en només 2 hores" "⚫ 2 morts en un atemptat terrorista a Londres"