Nova tragèdia a Tarragona: troben un home mort en un pis a Torredembarra

Els companys de pis s'han presentat a la comissaria dels mossos per explicar-ho

El crim de Torredembarra ha tingut lloc en un pis a Baix a Mar.
El crim de Torredembarra ha tingut lloc en un pis a Baix a Mar. | ACN
03 d'abril del 2024

La demarcació de Tarragona travessa unes setmanes negres. Després del crim masclista a Amposta que ha deixat en xoc la comunitat, aquest dimecres 3 d'abril s'ha de lamentar una nova tragèdia, en aquesta ocasió a Torredembarra, on han localitzat el cos d'un home mort a l'interior d'un pis.

Segons ha avançat elCaso.cat, els fets han tingut lloc durant aquesta nit, a les quatre de la matinada, quan dues persones que convivien amb la víctima s'haurien presentat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, acompanyats d'una advocada, per alertar la policia.

El citat mitjà afegeix que els dos alertants han explicat que haurien trobat el seu company mort a l'interior del pis. Els mossos, ràpidament, han anat fins al lloc assenyalat, en una casa a Baix a Mar, i allí han confirmat que a l'interior hi havia el cadàver d'un home.

També apunta que el cos presentaria signes de criminalitat, tot i que no s'han donat més detalls —de moment— sobre aquest nou presumpte crim a la demarcació de Tarragona

La DIC de la Regió Policial del Camp de Tarragona s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets i les circumstàncies de la mort. L’autoritat judicial ha decretat el secret d’actuacions.