Cunit avisa els comerços d'un intent de frau que s'ha detectat al municipi

Està relacionat amb la factura de la llum de les botigues

L'Ajuntament de Cunit ha alertat d'un intent de frau que s'ha detectat en diversos comerços del municipi, relacionat amb l'obertura de les botigues a la fase 1 del desconfinament. Segons el consistori, alguns comerciants han avisat que han rebut la visita de persones que s'identifiquen com a treballadors de la companyia elèctrica, i afirmen que l'Ajuntament ha obsequiat els comerços amb diversos mesos gratuïts de consum elèctric.

Amb aquest argument, els estafadors demanen veure una factura de la llum, amb el número de referència. Des del consistori han confirmat que es tracta d'un frau, amb el qual avisen que no s'ha de mostrar cap factura a les persones que ho demanin. En cas de dubte, des de l'Ajuntament recomanen trucar sempre a la policia local.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

"Amagats a la terrassa del veí: dos lladres acaben detinguts de matinada a TGN" "Ensurt a Tarragona per una caiguda amb patinet"