Imatge dels Bombers en l'incendi d'uns cables a Tortosa

Un curtcircuit provoca un incendi en un bloc de pisos a Tortosa

Alguns veïns han hagut de ser desallotjats però no hi ha hagut cap ferit

Els Bombers de la Generalitat s'han activat el matí d'aquest dilluns, 13 de gener, per extingit un incendi en un edifici a Tortosa. El foc s'ha localitzat al voltant de dos quarts de deu del matí a l'immoble ubicat al número 10 de l'avinguda de Cristòfol Colom, al barri de Ferreries de la capital del Baix Ebre

El foc l'hauria provocat un curtcircuit en uns cables elèctrics de l'exterior de la façana, i ha provocat una columna de fum negre que ha obligat a desallotjar els veïns de la primera planta del bloc de pisos com a mesura preventiva. A més, l'incendi ha provocat que diversos abonats es quedessin sense subministrament d'electricitat. Afortunadament, però, cap persona ha necessitat assistència mèdica a conseqüència de l'incendi, ni per cremades ni per intoxicació de fum. 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han dut a terme les tasques d'extinció, durant les quals el carrer ha hagut de ser tallat al trànsit. També hi han acudit els Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Tortosa i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).