Imatge de la façana de l'Audiència de Tarragona

Demanen 11 anys per l'home acusat de violar a una dona en una discoteca a Reus

Els fets van succeïr l'any 2016, en una sessió de ball | L'home va agredir, presumptament, la noia als lavabos del local

Demanen 11 anys de presó per l'home que va agredir sexualmenta una dona als lavabos d'una discoteca de Reus, així com el pagament d'una indemnització de 20.000 euros pels danys morals.

Segons ha informat el  Diari de Tarragona, el fiscal demana, a més, cinc anys  de  llibertat vigilada, a banda de la presó. A l'escrit, demana també que durant 10 anys, l'acusat no pugui acostar-se a menys d'un quilòmetre de la denunciada.

L'escrit d'acusació del Ministeri Públic relata que, la nit del 9 de desembre del 2016, la víctima va acudir, després de sortir de treballar, a una discoteca per realitzar una sessió de salsa. L'acompanyava un amic i havien quedat amb una altra parella, entre els quals es trobava el presumpte violador.

La condueix a un lloc fosc per forçar-la

Les quatre persones van acudir a Reus amb el cotxe de l'acusat. Aquest tenia relació  amb l'establiment i, com encara no estaven obertes les portes, va decidir ensenyar el  local als seus acompanyants, mostrant-los els  passos que haurien de fer durant la demostració de ball d'aquella nit.


Tot seguit van acudir a un bar proper per comprar uns  entrepans, que es van menjar a l'interior del vehicle de l'acusat. Quan van acabar, la  discoteca ja era oberta i la gent ja ballava. Les dues parelles van entrar i, al cap d'una estona, la  víctima va manifestar la seva  incomoditat, ja que el tipus de música que estava sonant implicava col·locar els malucs molt junts.


En un moment donat, l'acusat va proposar a la víctima anar a la  terrassa. Mentre li ensenyava l'estança, el presumpte violador va conduir a la noia a la  part més fosca, amb l'excusa que allà volia muntar quelcom. Aprofitant la foscor, va abraonar-se sobre la víctima i li va fer un petó, intentant forçar-la diverses vegades.


Segons va declarar la noia, aquesta va preferir  no dir res  per no generar mal ambient. Al cap d'una estona, però, la noia va notar com algú li estrenyia el canell. Era l'acusat, que la va conduir al lavabo, on va  tancar el pestell.

La tanca al lavabo i la intenta agredir sexualment

Davant la situació, la dona va demanar  sortir i que la deixés en pau, en veure's acorralada, però el violador va intentar baixar-li la roba i agredir-la sexualment, fet que va aconseguir. En acabar, l'agressor va dir-li a la víctima que  marxés i li va demanar que «si et pregunten, digues que estaves vomitant  al lavabo».

La víctima va dirigir-se llavors cap al lavabo de dones, on la va trobar una jove que no coneixia. La denunciant, llavors, es va desfer i li  va explicar tot el que havia passat. També va aparèixer la seva amiga, que li va aconsellar que la millor opció, era oblidar-ho.

El dia 10 de desembre, la noia i el seu amic van acudir a l'Hospital de Bellvitge. En aquell mateix moment, la víctima va rebre un missatge de text  del presumpte agressor que deia: «Bon dia, escolta... sento molt això d'ahir i perdona si et vaig fer sentir malament... no era la meva intenció, em sap greu perquè era una sortida que ho estàvem passant genial. Ho sento molt de veritat. Un petó i que tinguis un bon dia».

La mateixa tarda del dia 10,  la xicota  del processat va acudir a veure a la denunciant. Després li va enviar un altre missatge, on assegurava que la seva parella estava penedit  i que no li volia fer mal. Dos dies després, l'acusat es va presentar en una comissaria dels Mossos d'Esquadra  i va entregar la roba que portava el dia dels fets.