Aparca malament el cotxe a Reus i acaba denunciat per no tenir carnet

La Guàrdia Urbana l'ha denunciat i se celebrarà un judici ràpid

Un veí de Reus aparca malament el cotxe i acaba denunciat per no haver tingut mai carnet de conduir. Això és el que ha passat aquest dilluns al carrer O'Donnell quan una patrulla de la Guàrdia Urbana ha detectat el vehicle i ha procedit a identificar-ne el conductor. Quan han comprovat el seu DNI han detectat que no havia tingut mai carnet i s'han emprès les diligències judicials pertinents.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

La Guàrdia Urbana de Reus ha informat dels fets ocorreguts aquest dilluns. Quan faltaven cinc minuts per les vuit del vespre, una patrulla del cos de la policia local ha identificat un vehicle mal aparcat al carrer O'Donnell i han procedit a identificar-ne al conductor que hi era present. En comprovar el seu DNI, el que hauria pogut ser una multa per estacionar de manera irregular s'ha convertit en una denúncia per circular sense carnet.

De fet el conductor no hauria obtingut mai ni permís ni autorització administrativa, fet pel qual s'han posat en marxa les diligències judicials pertinents perquè se celebri un judici ràpid. El cotxe, per la seva banda, ha estat traslladat al dipòsit municipal de vehicles

"👮🏍 Accident a Cambrils d'un motorista que triplicava la taxa d'alcohol" "🔴 ALERTA: Un detingut de matinada a TGN per entrar a robar amb força en una casa"