Exterior de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre

Denuncien l'agressió d'un pacient a tres professionals de l'hospital comarcal de Móra d'Ebre

El comitè d'empresa reclama la contractació immediata d'un servei de seguretat

Un pacient va agredir  la matinada de dilluns tres treballadors  de l'hospital comarcal de Móra d'Ebre, els quals van acabar amb «ferides  i cops de diferent consideració», segons ha denunciat el comitè d'empresa. Els representants dels treballadors han detallat que l'individu va donar una empenta a una doctora, va clavar una bufetada  a una infermera i va fer caure a terra un administratiu, a qui també va donar cops i puntades. El personal va trucar als Mossos d'Esquadra i efectius del cos policial van reduir l'individu.

Arran d'aquests fets «greus», el comitè d'empresa ha demanat a la direcció del centre, a la gerència i al consell d'administració de Salut Terres de l'Ebre la contractació immediata d'un servei de seguretat.

El comitè ha apuntat que anteriorment hi havia hagut agressions  al centre però no de tipus físic i que no volen que fets com aquest es puguin tornar a repetir. Els representants dels treballadors han lamentat que, tot i haver sol·licitat aquest servei a l'empresa en altres ocasions, no se'ls hagi donat mai una resposta positiva.

En un comunicat, la direcció ha volgut «deixar constància de la gravetat dels fets ocorreguts» i ha apuntat que, a més de «fer tot l'acompanyament possible als agredits», es personarà en l'actuació judicial ja iniciada per les agressions  i desperfectes  ocasionats a les instal·lacions. A més, s'obrirà un expedient informatiu intern per revisar els circuits en relació amb els fets.
 


 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!