La Guàrdia Urbana de Reus fent un control nocturn

Aturen a l'avinguda de l'Onze de setembre de Reus un conductor que quadruplicava la taxa d'alcoholèmia

També tenia l'assegurança del vehicle caducada

La Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat penalment en les darreres hores un conductor que multiplicava per quatre la taxa d'alcohol permesa per llei. A més, també tenia l'assegurança del vehicle caducada.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Segons ha informat la policia reusenca, els Mossos d'Esquadra van aturar el conductor d'un vehicle a l'avinguda de l'Onze de setembre i li van fer la prova d'alcoholèmia, en la qual va donar un resultat positiu d'1,11 mg/l, el que suposa més de quatre vegades la taxa legal. A més, en fer les comprovacions pertinents, la policia va comprovar que el conductor no tenia l'assegurança del vigor, sinó que estava caducada. Per tot, el conductor ha sigut denunciat penalment per la Guàrdia Urbana de Reus per un delicte contra la seguretat del trànsit.

La policia reusenca recorda que és delicte conduir sots els efectes de l'alcohol quan se superen els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat, taxa que baixa a 0,40 mg/l en cas d'accident. Entre 0,25 mg/l i 0,60 mg/l suposa una falta administrativa.