Imatge d'un agent de la Guàrdia Urbana, en un establiment de Reus

L'enèsim cas: Denuncien un altre local de Reus per incomplir les mesures sanitàries

Quatre clients s'havien amagat en un magatzem i un cinquè, al lavabo | Arribada la Guàrdia Urbana, el propietari intenta «enredar-los», negant que hi hagués ningú

Què passa a Reus? Nou episodi d’insolidaritat i trencament de la normativa sanitària derivada de la greu pandèmia de la Covid-19. Avui dijous, 28 de gener, la capital del Baix Camp ha viscut l’enèsim capítol d’una saga que té el Classix, al raval de Robuster, i l’Urban, al raval de Santa Anna, com a protagonistes reincidents destacats.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

«El propietari intenta enredar-nos»

Aquesta tarda, l’estampa ha estat surrealista, amb una Guàrdia Urbana de Reus que feia quasi de ‘mestra’, d'autoritat adulta, al costat d'un grup d'individus que semblaven ‘canalla’, disposats a jugar al gat i la rata. Al lloc dels fets, el propietari de l'establiment «intenta enredar-nos», explicava la policia, mentre quatre clients s’amagaven al magatzem i un cinquè, aïllat del grup, s'ocultava al lavabo.

Fonts policials detallen que, quan passaven uns minuts d'un quart de sis de la tarda, se'ls va alertar que dins d'un bar de la Riera de Miró hi havia clients consumint. Quan s'hi dirigeix la patrulla es troba la porta tancada amb cadenat, però el propietari dins, que els diu que no hi ha ningú més.

La televisió està engegada, i els agents també veuen begudes a mig consumir a la taula. Davant de les evidències i de la reiteració de la policia, l'amo obre finalment la porta i, quan els agents inspeccionen el local, troben els quatre clients amagats en un magatzem i el cinquè al lavabo.

Al final, ja ho diuen, s’enxampa abans un mentider que un coix i, tot i el negacionisme del responsable del local, s’ha descobert la il·lícita trobada. Clients consumint a dins i incomplint les mesures sanitàries. Un dia més, Reus suma una nova denúncia.