Denuncien penalment un conductor que circulava a 207 km/h en un tram a Vila-seca limitat a 80 km/h

Hores abans havia quedat en llibertat després de declarar en seu judicial
El conductor haurà de declarar per aquest fet | Mossos d'Esquadra

A gran velocitat i posant en risc la seva vida i la dels altres conductors que circulaven per la mateixa carretera. Els Mossos d'Esquadra van enxampar un conductor, aquest passat dimecres 24 de juny, un jove de 25 anys, nacionalitat marroquina i veí de Tarragona, conduint a gran velocitat per la carretera C-31b, en sentit Tarragona, al seu pas pel terme municipal de Vila-seca.

Als volts de dos quarts de nou del vespre, els Mossos havien muntat un control de velocitat en el punt quilomètric 5 de la carretera. En aquest punt, un tram de 80 km/h, el conductor va ser enxampat circulant a 207 km/h. Per aquest motiu, haurà de declarar davant l'autoritat judicial quan sigui requerit, ja que ha estat denunciat com a presumpte autor d'un delicte de conducció penal punible.

Detingut abans per un altre delicte

El conductor que va ser denunciat per circular a gran velocitat per la C-31b, hores abans havia quedat en llibertat després de declarar en seu judicial en ser detingut a les quatre de la matinada del mateix dimecres en un control de drogo-alcoholèmia.

Els Mossos van muntar aquest control al quilòmetre 8,5 de la mateixa via, també en sentit Tarragona. En aturar el seu vehicle i identificar-lo, els agents van comprovar que li constava vigent el requeriment de recerca i detenció d'un jutjat de Badalona, com a presumpte autor d'un delicte de falsedat documental.

Diversos controls la nit de Sant Joan

Els Mossos d'Esquadra, a la Regió Policial del Camp de Tarragona, van portar a terme 86 lectures d'alcoholèmia en un total de 6 controls repartits per diferents punts. En conjunt, es va comptabilitzar un delicte per alcoholèmia i 9 denúncies administratives per alcoholèmia positiva.

"Ara mateix: Espectacular accident en una rotonda de Tarragona" "L'alcalde de TGN, contundent: tolerància zero després de la batalla al Serrallo"