Festa de Tarragona.

Desallotgen una festa de Carnaval amb gairebé quaranta persones a Tarragona

Els fets han passat aquest dissabte 13 de febrer a la tarda

Aquest cap de setmana, a més d'eleccions, també hi ha Carnaval. Malgrat que la pandèmia ha obligat a cancel·lar els plans habituals de festa i disbauxa, hi ha qui encara no es vol donar per vençut i vol seguir fent la seva com si la Covid-19 no anés amb ells. És el que ha passat aquesta tarda de dissabte, 13 de febrer, al carrerApodaca de Tarragona. Diverses patrulles policials dels Mossosd'Esquadra i de la GuàrdiaUrbana de Tarragona s'han desplaçat fins a aquest punt cap a les cinc de la tarda després de rebre un avís per una festa que s'estava celebrant.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Un cop els cossospolicials han arribat en aquesta zona de la Part Baixa tarragonina, han pogut comprovar com efectivament hi estava tenint lloc una festamultitudinària de Carnaval en un localprivat. Les patrulles s'han desplegat per desallotjar els assistents, els quals eren prop de quaranta. Un a un i durant més d'una hora, les persones que estaven gaudint d'un Carnaval com sempre al barri del Serrallo, sense cap mena de pudor, han estat obligats a sortir per la policia.

Segons ha avançat el diari La República Checa, els participants a aquesta festa de Carnaval —tots ells ben disfressats— han estat identificats pels Mossosd'Esquadra i se'ls han aixecat actes per incompliment de les mesuresantiCovid que hi ha vigents. A més a més, també s'ha aixecat una actaadministrativa al propietari del local privat on s'estava duent a terme aquesta festa