Desallotgen un bloc ocupat a Calafell pel risc d'incendi en un quadre elèctric punxat

La instal·lació elèctrica estava manipulada, segons el consistori
Façana de l'edifici afectat a Calafell. | Ajuntament de Calafell
 

Un bloc de pisos del carrer de Jaume Tobella de Calafell ha estat desallotjat aquest dimecres al vespre pel risc d'incendi. Segons han explicat des de l'Ajuntament de Calafell, el desallotjament ha estat recomanat pels Bombers de la Generalitat despr√©s de fer una inspecci√≥ de la instal¬∑laci√≥ el√®ctrica, que estava ¬ęmanipulada¬Ľ. El consistori ha informat que aquest √©s un bloc de pisos que est√† ocupat.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not√≠cies de la teva poblaci√≥ i de tot Tarragona, gratis al teu m√≤bil. Fes clic aqu√≠!

 

Els ve√Įns van ser desallotjats de l'immoble fins que pogu√©s actuar la companyia el√®ctrica per resoldre el problema. La policia local tamb√© va actuar en el succ√©s. Calafell t√© molts habitatges ocupats, i des de fa unes setmanes l'Ajuntament est√† tallant les connexions il¬∑legals d'aigua en molts d'ells.

 

La instal·lació elèctrica estava manipulada. | Ajuntament de Calafell

"ūüĒīAQUESTA NIT: L'incendi que gaireb√© acaba en una gran desgr√†cia a l'Arbo√ß" "ūüĒīMOLT FORT: El 'Monstre de la Gralla' que va aterroritzar nens durant 20 anys"