Imatge a contrallum de diverses persones de festa

Desallotgen una macrofesta amb 200 persones en un hotel de Cambrils

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cambrils van rebre l'avís

La fi de l'estat d'alarma ha arribat amb celebracions  arreu del territori i l'obertura dels bars i restaurants de manera ininterrompuda fins a les 23 hores. A Cambrils, un establiment hoteler del municipi va aprofitar el primer dia, aquest diumenge 9 de maig, per celebrar-hi una festa. 

La Policia Local de Cambrils i els Mossos d'Esquadra van ser advertits que s'estava fent aquesta festa amb un elevat nombre de persones i molts d'ell incomplint les mesures de prevenció de la Covid, segons apunta el Diari de Tarragona. Segons havien anunciat a les seves xarxes socials —l'han esborrat del seu perfil—, la festa 'Super fresh' començava a les 17 hores i s'allargava fins a les 23 hores amb música en directe per als assistents, en el recinte hoteler que està a peu de l'autovia A-7.

A l'esdeveniment estaven participant uns 200 joves on la gran majoria no portaven mascaretes  ni hi havia distàncies de seguretat en cap de les zones del recinte. Els agents van aixecar acta  dels fets i l'incompliment de les mesures de prevenció  de la Covid en l'establiment.

A més d'aquest acte, segons explica el citat mitjà, el dia abans de la festa, s'havia reunit diversa gent per celebrar l'arribada del final de l'estat d'alarma amb alcohol en un aparcament a prop del mateix local on es desfeia la festa.