Imatge de la Maria Jesús, desapareguda a Tortosa.

Troben la dona desapareguda a Tortosa des del 29 d'abril

La policia local ha demanat ajuda a través de les xarxes socials

ACTUALITZACIÓ 03/05/2021 a les 18.00 hores

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La Policia Local de Tortosa i els Mossos d'Esquadra van anunciar el vespre d'aquest diumenge, 2 de maig, a les 20.50 hores que havien trobat la María Jesus, sana i estàlvia. Segons expliquen a les xarxes socials, la dona estava a Tortosa desorientada, però tranquil·la. La policia agraeix la col·laboració de la ciutadania i, finalment, tot ha quedat en un petit ensurt després de desaparèixer el dijous 29 d'abril.

NOTÍCIA 01/05/2021 a les 12.57 hores

La Policia Local de Tortosa ha donat l'avís aquest dissabte. Busquen des de dijous passat, 29 d'abril, una dona que ha desaparegut sense deixar rastre al municipi. Es tracta de MariaJesús, una dona de mitjana edat que no va tornar a casa el dijous 29 d'abril. Segons indica la policia local, la casa de la dona està ubicada al barri del Temple de Tortosa, i en el moment de la desaparició anava vestida amb jaqueta blava, texans i botes negres.

A la descripció que han facilitat els cossospolicials també s'afegeix que podria anar amb un cotxe Renault Laguna negre. La crida que ha fet la policia a través de les xarxes socials també indica que si algú la veu es contacti amb els Mossos d'Esquadra o la PoliciaLocal de Tortosa al telèfon 977 448 622. Les estranyes circumstàncies de la seva desaparició han fet que tant familiars com els cossos policials engeguin el dispositiu per intentar trobar la Maria Jesús, la qual ja fa tres dies que no apareix.

Una nova desparició a la demarcació

Aquest mes d'abril també va saltar a les xarxes una altra desaparició. Es tracta de l'Abel, un home que va marxar de casa seva ubicada al terme municipal de Calafell, al Baix Penedès, i no hauria tornat. L'avís en aquest cas el va donar l'Associació per a la Inclusió Laboral - Policia Local amb Discapacitat (AIL-POLD) en no poder contactar amb el seu company, i van advertir que podria tenir intencions «autolítiques», ja que l'home patia una depressió.