PortAventura

Les acròbates de PortAventura desaparegudes van fugir per voluntat pròpia

Estan sanes i estàlvies | Són ara en un país Europeu, fora d'Espanya i indocumentades, i haurien marxat per buscar un futur millor, lluny del continent africà

ACTUALITZACIÓ · 02/01/2020 21:00 h

Les dues acròbates desaparegudes dilluns estan sanes i estàlvies. Segons ha transcendit, haurien fugit de forma voluntària, sense donar explicacions —van deixar el seu passaport al pis on s'allotjaven a la Pineda. Les noies, que formen part d'un grup africà que treballa a PortAventura, són ara en un país Europeu, fora d'Espanya i indocumentades, i haurien marxat per buscar un futur millor fora del seu país d'origen, Etiòpia.

NOTÍCIA · 02/01/2020 19:38 h

Dues joves de 19 i 22 anys, de nacionalitat etíop i acròbates de Port Aventura World, estan desaparegudes des del passat dilluns, 30 de desembre. Segons avançava el 'Diari de Tarragona', un altre treballador del parc temàtic va passar a recollir-les al seu apartament de la Pineda, a Vila-seca, i elles no van aparèixer.

Des de PortAventura World van alertar de la desaparició als Mossos d’Esquadra, que ja coneixen el cas i romanen alerta, buscant més pistes que els ajudin a trobar-les coordinats amb les policies locals. Cal tenir en compte, explica també la policia catalana, que són majors d’edat i també podrien haver marxat de forma voluntària. Les noies havien actuat al complex temàtic de la Costa Daurada el 29 de desembre.

També et pot interessar


Comentaris