L'helicòpter dels Mossos busca un home d'avançada edat desaparegut als barris de Ponent

La desaparició es va notificar ahir via 112 | El dispositiu compta amb la col·laboració dels Bombers de la Generalitat

Els Mossos d'Esquadra despleguen un gran dispositiu per trobar un home, veí dels barris de Ponent i d'avançada edat, que es va donar per desaparegut ahir.

El desplegament compta amb la Unitat de Mitjans Aeris (Hèlix) així com la patrulla canina pels barris de Ponent de la ciutat de Tarragona, on resideix l'home desaparegut. A la cerca del cos policial també s'hi han sumat els Bombers de la Generalitat.

Els veïns dels barris de Bonavista i Campclar han presenciat, amb expectació, l'helicòpter que a hores d'ara pentina la zona i els indrets pròxims, on hauria desaparegut l'home.

Els Mossos d'Esquadra han activat el protocol d'actuació a dos quarts de set del matí, i ha estat a un quart i cinc d'onze quan s'hi ha sumat el cos dels Bombers. La desaparició es va denunciar a través del telèfon 112 ahir, dimarts 15 de setembre.

Com que la cerca d'ahir no va donar fruits, avui s'ha seguit amb el dispositiu, on fonts policials han detallat que l'helicòpter s'ha arribat a desplaçar fins a l'Aeroport de Reus, per tal de descartar possibles ubicacions on es pugui trobar l'home desaparegut.

"Ara mateix: 1 ferit en un accident entre un cotxe i un camió a l'N-340 tarragonina" "Acusada d'un delicte de lesions després de ser pegada i abusada per l'exparella a Reus"