Luna de los Ríos

La noia de 15 anys desapareguda al Pla de Santa Maria publica una foto dient que «està bé»

Es tracta de Luna de los Ríos Vizcarro

ACTUALITZACIÓ 16/03/2021 a les 20.45 hores

La noia de 15 anys desapareguda al Pla de Santa Maria ha compartit, aquest dimarts, una imatge a les seves xarxes socials assegurant que «està bé» i que «dilluns torna». La seva família ha portat la imatge als Mossos d'Esquadra i ha assegurat que «la investigació continua en marxa» ja que la noia encara no ha pogut ser localitzada.

NOTÍCIA 16/03/2021 a les 11.23 hores

Luna de los Ríos Vizcarro ha desaparegut al Pla de Santa Maria. Segons ha denunciat la família de la noia als Mossos d’Esquadra, l’últim cop que va ser vista al poble va ser el diumenge 14 de març i des de llavors ningú ha tingut notícies d’ella.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Davant d’aquest escenari, els familiars, amics, veïns i el mateix Ajuntament del Pla de Santa Maria han iniciat una crida ciutadana a través de les xarxes socials amb la finalitat de localitzar la desapareguda.

Així, segons la informació facilitada, la jove té 15 anys, fa 1,64 m d’alçada i en el moment de la desaparició anava vestida amb uns texans, una jaqueta grisa, unes vambes i portava una motxilla negra.

La família demana que si algú té informació que pugui ser d’ajuda per localitzar la Luna, truqui al 112, parli amb els Mosso d’Esquadra o truqui al telèfon 696618401.