Gos Xulu

La Policia Local de Montblanc fa una crida per localitzar un gos robat a Maçanet i abandonat a la vila ducal

Segons els agents, algú hauria agafat l’animal a Maçanet de la Selva i l’hauria abandonat a l’autopista entre Valls i Montblanc

Crida ciutadana per trobar el Xulu, un gos de Maçanet de la Selva que és el protagonista d’una història surrealista. Els seus propietaris han denunciat  a través de les xarxes socials la seva desaparició i, sorprenentment, ha aparegut a Montblanc, ja que diverses persones de la Conca de Barberà asseguren haver-lo vist, entre ahir a la tarda i avui dia 8 de gener al matí, en diverses carreteres a l’entrada de la vila ducal i al voltant del supermercat Mercadona.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Davant d’aquest fet, la  Policia Local  montblanquina ha demanat col·laboració per trobar l’animal i retornar-lo a la seva família, ja que es troba a molts quilòmetres de distància de casa seva i és impossible que torni sol. A més, la família assegura que té xip, és una mica poruc però no mossega mai.

Segons sembla, per causes que es desconeixen, algú l’hauria agafat a Maçanet de la Selva i l’hauria pres amb un vehicle fins a deixar-lo a l’autopista entre Valls i Montblanc.

El gos vist a Montblanc.
El gos ha estat vist en diversos punts de Montblanc i carreteres de l'entorn. | Facebook