Escut de la Guàrdia Urbana a l'espatlla d'un agent i un vehicle de fons.

Una bossa de brossa descobreix un prostíbul en un pis de Reus

La Guàrdia Urbana ha aixecat una acta per iniciar una investigació

Una bossa de brossa ha descobert un possible prostíbul en un pis de Reus. Una patrulla d'agents de la Guàrdia Urbana va veure com, des d'un pis del passeig de Sunyer, un veí llençava una bossa de brossa al carrer. Quan van voler identificar la persona van acabar descobrint indicis de l'activitat il·legal que s'estaria duent a terme al domicili segons ha informat Diari de Tarragona i han corroborat fonts municipals a aquest mitjà.

La patrulla d'agents municipals passava en cotxe pel passeig de Sunyer aquest diumenge passat al vespre, sis de setembre, a dos quarts de vuit, quan els va semblar veure que des d'un pis, una persona llençava una bossa de brossa al carrer. Van aturar el cotxe i van baixar per comprovar el seu contingut.

Una bossa de brossa descobreix un prostíbul

A continuació van procedir a identificar el pis des d'on s'havia llençat i l'autor de la falta. Van acabar pujant a un quart pis des d'on els agents van ubicar que s'havia llençat la bossa de brossa i van identificar la persona que hi havia al domicili. Com que el contingut de la bossa no els permetia relacionar-la amb aquesta persona, no van poder seguir els tràmits de la falta administrativa.

El que sí que van comprovar van ser inidicis que al pis s'hi exercia la prostitució segons els va indicar un testimoni. Uns indicis que els agents haurien vist com a suficients per aixecar una acta que permeti investigar si dins del domicili es duu a terme aquesta activitat il·legal.