Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local de Cambrils

Descobreixen un treballador de la neteja ocupant il·legalment un apartament de Cambrils

L'home, que tenia còpia de les claus, hi passava el cap de setmana amb els fills | La Policia Local treballa per contactar amb la propietària, que viu a França

Presumpte nou cas d’ocupació il·legal a Cambrils, a la comarca del Baix Camp. Durant el vespre d’ahir diumenge, 1 de novembre, la Policia Local del municipi va rebre l’avís d’una possible ocupació d’habitatge a l’avinguda de la Llosa, a tocar de l’antiga estació de trens. Un cop a l’immoble, els agents van trobar-hi un menor d’edat, de 13 anys, qui va explicar que el seu pare havia marxat a recollir les seves germanes per tornar, posteriorment, a l’apartament.

Passada mitja hora, apunten fonts policials, el pare va trucar el fill i els agents li van comunicar que s’havia de presentar immediatament al pis, per tal d’acreditar la seva estada en una casa que no era propietat seva. El progenitor, ja al lloc dels fets, va explicar a la Policia Local de Cambrils que, si bé l’habitatge no era seu, havia pagat un suposat lloguer de 200 euros a una persona «que no sabia qui era» per tal de passar-hi el cap de setmana.

Treballador de la neteja, tenia còpia de les claus

L'individu implicat, precisament, treballa en una empresa de neteja i, segons sospita la policia, s’hauria quedat amb una còpia de les claus per poder gaudir de l'apartament. Les mateixes fonts també expliquen que no seria la primera vegada que la família passava el cap de setmana en aquest habitatge.

Ahir, finalment, la policia local va intervenir-li el joc de claus i, ara mateix, es fan tràmits per contactar amb la propietària del pis, que resideix a França.