Descobriment en un bosc de Mont-ral: Els Mossos detenen dos nois de 25 i 26 anys

Els agents han trobat amagats diversos cultius de marihuana distribuïts en diferents bancals amb un total de 1.530 plantes

Imatge de la plantació
Imatge de la plantació | Mossos d'Esquadra
28 de setembre del 2023
Actualitzat a les 11:26h
Descobriment sorprenent en un bosc de Mont-ral. Ahir dimecres dia 27 de setembre, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Valls es van endinsar en una zona boscosa i de difícil accés anomenada la Cabrera que pertany al municipi de Mont-ral. 

Després d’una bona estona caminant pel bosc, els agents van trobar amagats diversos cultius de marihuana distribuïts en diferents bancals amb un total de 1.530 plantes, que hauria suposat un comerç fraudulent d’aproximadament de 80.000 euros.

Al costat d’un dels bancals es van localitzar dues tendes de campanya amb estris de cuina i menjar i a l’interior d’una d’elles dos homes, de 25 i 26 anys, estirats damunt de dos matalassos. La plantació comptava amb diverses basses d’aigua construïdes i una xarxa de canonades que baixaven fins al riu Brugent on amb l’ajuda d’una bomba d’aigua extreien i pujaven l’aigua del riu per emmagatzemar-la a les basses i després des d’allí poder regar les plantes.

Un cop finalitzades les comprovacions policials, els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Valls van detenir els dos homes per un delicte de tràfic de drogues i han passat avui a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Valls.