Desmantellen una plantació indoor de marihuana a Roda de Berà

L'actuació l'ha dut a terme, conjuntament, la policia local de Roda i la Guàrdia Civil | Els agents van confiscar 160 plantes de marihuana
L'actuació policial ha confiscat 160 plantes de marihuana | Cedida

La policia local de Roda de Berà, en una operació conjunta amb la Guàrdia Civil, ha desmantellat una plantació de marihuana que es trobava a l'interior d'un habitatge del carrer Elisenda de Montcada. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

  

Durant l'actuació, que es va dur a terme el passat 31 de gener, es van confiscar 160 plantes de marihuana, cultivades en la modalitat indoor, a punt de recollir els cabdells, així com tot el material elèctric divers emprat per al seu cultiu. Els agents van detenir dues persones, que residien a l'habitatge, que han sigut imputades per un delicte contra la salut pública i un altre, habitual en aquesta mena d'operacions, de defraudació de fluid elèctric. 

Des del consistori han apuntat que l'operació «és resultat de la intensa investigació policial que està duent a terme la policia local al municipi, així com de les mesures de pressió contra les ocupacions il·legals d'habitatges i els delictes que se'n deriven». L'equip de govern municipal ha donat a conèixer aquesta actuació després de les mobilitzacions veïnals impulsades arran de l'apunyalament d'un ocupa en un habitatge del carrer Calaf. Els veïns es van manifestar el passat 30 de gener contra les ocupacions il·legals d'habitatges al municipi.

Dos detinguts més per furt

No ha sigut l'única operació policial destacada a Roda de Berà en els darrers dies. El passat dilluns, 3 de febrer, a la tarda, agents de la policia local van detenir a dues persones de nacionalitat marroquina, de 45 i 28 anys, com a autors d’un delicte de furt. L’actuació es duu a terme arran de la denúncia d’un ciutadà al que li van sostreure una bossa de mà amb documentació personal, un telèfon mòbil i 2.000 euros en efectiu, mentre es trobava a la plaça Sant Jaume del municipi.

En el moment de la detenció, els autors dels fets portaven els efectes personals del detingut i 400 euros en efectiu. Després d’efectuar les diligències policials, van ser lliurats al cos de Mossos d’Esquadra del Vendrell.

"❗👮 ARA MATEIX: Operatiu policial contra una banda dedicada a la immigració il·legal" "👮❗ ROBATORIS 'FAIL': Intenten entrar a 2 cases, no poden, i són detinguts al Baix Penedès"