Desplegament dels serveis d'emergència a la platja Arrabassada per un banyista atrapat al mar

Finalment l'home ha pogut tornar nedant fins a la platja
Imatge d'arxiu d'una embarcació de Salvament Marítim | salvament marítim

Els serveis d'emergències i de salvament s’han activat el matí d’aquest dissabte, 21 de desembre, per socórrer un banyista a la platja de l’Arrabassada de Tarragona. Segons apunta el ‘Diari de Tarragona’, aquest migdia una noia ha donat l’avís al 112 que tres persones s’estaven banyant al mar i que una d’elles estava sent arrossegada pel fort corrent marí en direcció a les roques. En un moment donat, la noia que trucava per telèfon ha perdut de vista el banyista, mentre que un altre testimoni també ha trucat al servei d’emergències i ha explicat que havia vist l’home a uns 50 metres de les roques.

En rebre l’avís, s’han activat una dotació dels Bombers de la Generalitat, una ambulància del SEM i l’embarcació L.S. Calypso de Salvament Marítim amb personal de la Creu Roja a bord. Finalment, però, el banyista ha pogut arribar a la platja del costat, la Savinosa, per si sol, sense haver de ser rescatat pels serveis d’emergència. De fet, la dotació dels Bombers que s’estava desplaçant cap a la platja ja ha rebut l’avís que l’home estava bé durant el trajecte, segons indica el citat mitjà.

A la sorra de la platja s’hi ha quedat els Bombers i SEM, que li han fet una revisió mèdica al banyista per si havia patit alguna ferida o conseqüències de l’incident. Finalment, no ha sigut necessari que el banyista fos traslladat a l’hospital, ja que es trobava en bon estat.

També et pot interessar:

"🔴 ÚLTIMA HORA: 2 ferits greus en un accident a l'N-240, a Tarragona" "🔴 URGENT: 2 encaputxats amb armes atraquen un supermercat a l'Alt Camp"