Gran desplegament per rescatar una persona que practicava surf d'estel a la zona del Trabucador

Tenia greus problemes per poder sortir de l'aigua
L'home ha estat rescatat a la zona del Trabucador | ACN

Moments de tensió i nerviosisme a la zona del Trabucador, a la costa del Mediterrani a les Terres de l'Ebre. Una persona practicava surf d'estel i, a primera hora de la tarda, s'ha hagut d'activar Salvament Marítim, per rescatar-lo. Afortunadament, l'incident ha acabat bé.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Un home rescatat al Trabucador

L'avís arribava poc abans de les quatre de la tarda, quan s'alertava d'una persona desapareguda a la desembocadura del riu Ebre, a la zona del Trabucador. La persona que havia donat l'alerta era company del desaparegut, que l'havia perdut de vista mentre practicava 'kitesurf'. La persona desorientada a causa del fort vent que bufava, segons el company que alertava de l'incident, podia haver arribat fins a la zona de les salines de la Trinitat.

Salvament Marítim, per aquest motiu, ha activat la Salvamar Achernar, per buscar al desaparegut per l'aigua, mentre també ho feia l'Helimer 220 per aire. Als volts de les cinc de la tarda, l'helicòpter localitzava el kitesurfista a uns 400 metres d'una zona segura a la barra del Trabucador.

A dos quarts de sis de la tarda, arribava a zona segura on l'esperava una patrulla de la Guàrdia Civil, després de travessar per una zona complicada del Trabucador, on els últims temporals l'havien deixat molt afectat i hi havia molt corrent d'aigua.

Més notícies de la categoria Successos