Mor un membre de la tripulació del iot Prince Abdulaziz, atracat al Moll de Costa de Tarragona

El cos no presentava signes de mort violenta, segons la Guàrdia Civil
Diversos efectius dels serveis d'emergència, davant del iot Prince Abdulaziz | TarragonaDigital

Actualització - 11.02 hores

Un membre de la tripulació del iot Prince Abdulaziz, de la família reial saudita, ha mort durant el matí d'avui divendres, 10 de juliol. Segons ha detallat la Guàrdia Civil a TarragonaDigital, no s'observen signes de mort violenta i el mateix cos policial s'està fent càrrec de les actuacions. A primera hora del matí, diverses dotacions dels serveis d'emergències han acudit al Moll de Costa de Tarragona, on hi ha amarrada l'embarcació, per tal d'atendre'l. El desplegament, nombrós i important, ha generat expectació i incertesa entre les persones que passejaven per la zona.

Notícia - 9.11 hores

Un important desplegament dels serveis d’emergència ha captat l’atenció d’esportistes i passejants al Moll de Costa de Tarragona. Pels volts de dos quarts de nou del matí d’avui divendres, 10 de juliol, diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, els Mossos d’Esquadra, el Sistema d’Emergències Mèdiques, Salvament Marítim, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la Policia Portuària han acudit fins a la zona dels tinglados tarragonins, just on hi ha atracat el iot Prince Abdulaziz, una de les embarcacions de la família reial saudita i un dels iots a motor més grans del món.

Segons han explicat els Bombers a TarragonaDigital, l’operatiu respon a una actuació sanitària a l’interior del vaixell per una persona que es trobava malament. Ara mateix, no n’han transcendit més detalls.

El SEM i els Bombers, aquest matí, al Moll de Costa de Tarragona | TarragonaDigital

"Ara mateix: Accident de moto al centre de Reus" "Atenció: Troben un home mort a casa seva a Tarragona"