El fort vent causa diverses incidències a Reus

Els Bombers han actuat en diversos punts de la ciutat | La Guàrdia Urbana ha assistit a un accident de trànsit sense ferits on un cotxe ha estat envestit per un contenidor
Imatge dels Bombers, treballant al lloc dels fets | TarragonaDigital

El fort vent ha causat diverses incidències a Reus i es que les ratxes de vent s'apropen als 130 km/h al Camp de Tarragona. Al matí s'ha produït un petit despreniment en un edifici, a tocar del Mercat Central de Reus. El fort vent ha fet caure petits trossos de façana del número 5 del carrer de Josep Sardà i Cailà i els Bombers de la Generalitat han hagut d’intervenir-hi per fer tasques de sanejament.

Els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 9.23 hores i els Bombers hi han acudit amb una dotació. Al lloc dels fets, han desplegat l’autoescala i han treballat al segon pis de l’immoble. La Guàrdia Urbana de Reus també ha col·laborat en el servei i, per sort, no hi ha hagut ferits ni danys remarcables.

Diverses incidències a la ciutat de Reus

Al carrer de Vila-seca, a la mateixa capital del Baix Camp, una antena ha estat a punt de caure arran de les fortes ratxes huracanades. Al carrer del Vapor Vell, d'altra banda, unes fustes han fet cap al carrer però, en aquest cas, els Bombers no hi han hagut d'intervenir. Els fets s'han produït passades les nou del matí.

Per una altra banda, els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar a l'Institut Baix Camp a causa d'una peces de ferro que hi ha sobre la teulada del centre educatiu i que amb el vent tenien perill de caure. L'avís ha tingut lloc a les 10.42 hores i han anat fins al llocs dels fets per evitar qualsevol incident. La Guàrdia Urbana també ha assistit a un accident de trànsit sense ferits on un cotxe ha estat envestit per un contenidor

"🔥AQUESTA NIT: S'incendia un contenidor al barri Juroca de Reus" "❗💥 ÚLTIMA HORA: Espectacular accident a tocar de la C-31, a Calafell"