Imatge del control dels Mossos i la Policia Local a l'entrada de Constantí

Detingut un veí de Constantí per insultar i amenaçar un agent en saltar-se el confinament

S'han realitzat diverses identificacions i advertiments durant l'estat d'alarma

Dimecres mogut al municipi de Constantí. La Policia Local va detenir un veí i sancionar un grup de persones per saltar-se l'ordre de confinament, als voltants de la mitjanit. Des de l'inici de l'estat d'alarma, s'han realitzat nombroses identificacions i advertiments en relació amb les restriccions. 

Un detingut a Constantí

Als voltants de dos quarts de dotze de la nit del dimecres, una patrulla de la Policia Local de Constantí localitzava un grup de persones que estaven infringint la normativa de confinament decretat per l'estat d'alarma. 

En identificar tots els presents, una de les persones va insultar i amenaçar als agents, desobeint greument les indicacions de la policia en relació amb el compliment obligatori de les mesures de confinament. Per aquest motiu se'l va detenir per un delicte de resistència i desobediència a agents de l'autoritat. 

La resta de persones que es trobaven presents també van ser sancionades, concretament, administrativament per saltar-se l'ordre de confinament. 

Nombroses identificacions i advertiments

La Policia Local de Constantí ha tingut feina des de l'inici de l'estat d'alarma i ha realitzat nombroses identificacions i advertiments en relació amb les restriccions. Per aquest motiu, s'han aixecat diverses actes sancionadores a veïns per no justificar la seva presència al carrer. Al municipi s'estan fent reiterades comunicacions verbals per megafonia demanant a la ciutadania que s'estigui a casa.


Comentaris